Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
Reuniune Comitetul Consultativ pentru Dezvoltarea IMM 15.05.2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat organizează în data de 15 mai 2019 prima întâlnire a Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii din anul 2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu modificările și completările ulterioare, art. 25 alin (4) privind înființarea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și mijlocii (CCDIMM).

În vederea dezbaterii proiectelor procedurilor de implementare a programelor ce urmează a fi implementate în anul 2019, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat în transparență decizională proiectele acestora în dezbatere publică. Pentru vizualizarea proiectelor CLICK AICI!

Având în vedere rolul consultativ al CCDIMM în aprobarea programelor și măsurilor de stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii și a altor inițiative ale Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, avem plăcerea de a invita membrii consiliului să participe la ședința de lucru care va avea loc în data de 15 mai 2019ora 11:00 la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Sala 112.

Conform Art. 3. alin (2) din regulamentul de organizare si functionare a CCDIMM "La ședințele Comitetului mai pot participa, cu acordul președintelui Comitetului, și invitați din mediul de afaceri sau societatea civilă, interesați de subiectele ce urmează a fi dezbătute." In acest sens, pentru participarea celor care nu fac parte din componenta CCDIMM va rugam sa solicitati acordul scris al  Președintelui Comitetului la cabinetul domnului ministru pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, la adresa de email: office@imm.gov.ro

Membrii CCDIMM sunt rugaţi să confirme participarea până marți, 14 mai 2019, ora 12.00, pe adresa de email: romania_hub@imm.gov.ro Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design