Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM
Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
Reuniune Comitetul Consultativ pentru Dezvoltarea IMM 9.02.2018

În data de 9 februarie 2018, ora 10:00, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer┼ú ┼či Antreprenoriat (MMACA) organizeaz─â, în parteneriat cu Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a României, reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici ┼či Mijlocii (CCDIMM), în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiin┼ú─ârii ┼či dezvolt─ârii întreprinderilor mici ┼či mijlocii, cu modific─ârile ┼či complet─ârile ulterioare, art. 25 alin (4) privind înfiin┼úarea CCDIMM.

Reuniunea va avea loc la sediul CCIR din Blvd. Octavian Goga nr. 2, sala Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Intrarea D, Bucure┼čti.

În cadrul reuniunii vor fi dezb─âtute proiectele procedurilor de implementare a programelor na╚Ťionale care urmeaz─â a fi derulate de MMACA în anul 2018, acestea urmând a fi actualizate pe baza procedurilor de implementare din anul 2017.

Comitetul Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici ┼či Mijlocii a fost înfiin┼úat în vederea identific─ârii ┼či dezbaterii problemelor din sectorul IMM, pentru elaborarea de recomand─âri necesare dezvolt─ârii sectorului IMM, având rol consultativ în aprobarea programelor ┼či m─âsurilor de stimulare a înfiin┼ú─ârii ┼či dezvolt─ârii întreprinderilor mici ┼či mijlocii.

Regulamentul de organizare ╚Öi func╚Ťionare a CCDIMM ╚Öi componen╚Ťa acestuia pot fi consultate AICI!

Membrii CCDIMM sunt ruga┼úi s─â confirme participarea pân─â miercuri, 7 februarie 2018, pe adresa de email: romania_hub@imm.gov.ro sau la num─ârul de telefon 0765 245 296.

Vă așteptăm!Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design