Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
ANUNT CONSILIUL CONSULTATIV AL COOPERATIEI 2019

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 1/2005 a cooperației și ale Regulamentului de Organizare și Funcționare a Consiliului Consultativ al Cooperației, Biroul RO HUB și Cooperație din cadrul Direcției de Antreprenoriat și Programe pentru IMM, va organiza, în conformitate cu atribuțiile ce-i revin, reuniunea Consiliului Consultativ al Cooperației, în data de 6 martie 2019, ora 10:00, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din București, Calea Victoriei nr. 152, sector 1, etajul 1, sala 112. Reamintim că această reuniune se adresează exclusiv membrilor Consiliului Consultativ al Cooperației, organism format din reprezentanți desemnați de toate uniunile naționale existente, având ca scop principal susținerea intereselor legitime ale societăților cooperative și ale uniunilor/asociaților acestora, constituite conform prevederilor Legii nr.1/2005.

În cadrul ședinței menționate vor fi supuse dezbaterii politicile privind sprijinirea și dezvoltarea sistemului cooperatist din România, precum și propunerile cu privire la dispozițiile legale de interes pentru societățile cooperative.

Agenda reuniunii și alte documente informative urmează a fi postate în următoarele zile, după consultarea cu reprezentanții uniunilor cooperatiste membre ale Consiliului.

 Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design