Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM
Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
Comunicat de presa EMPRETEC
Comunicat de presa EMPRETEC

București, 20 iunie 2016

 

COMUNICAT DE PRES─é

 

Programul EMPRETEC România 2017 pentru dezvoltarea abilit─â╚Ťilor antreprenoriale a devenit activ ast─âzi, 20.06.2017, ora 10.00 ╚Öi va r─âmâne deschis pân─â pe data de 7 iulie a.c., data începerii primului workshop, la Ia╚Öi, cu posibilitatea de prelungire pentru celelalte 3 ora╚Öe în cazul neepuiz─ârii locurilor.

 Prin Program se finan╚Ťeaz─â workshop-uri de  dezvoltare a abilit─â╚Ťilor antreprenoriale, în scopul dobândirii de c─âtre antreprenori a cuno╚Ötin╚Ťelor teoretice ┼či cu aplicabilitate practic─â, necesare începerii ┼či dezvolt─ârii unei afaceri.

 Prin implementarea programului se estimeaz─â acordarea de ajutor financiar unui num─âr de minimum 100 de beneficiari, persoane fizice, care vor participa la atelierele de lucru pentru dezvoltarea competen╚Ťelor personale antreprenoriale. Bugetul Programului pentru anul 2017 este de 504.000 lei, finan╚Ťându-se 4 workshop-uri EMPRETEC pe parcursul a  cate 9 zile calendaristice la Ia╚Öi, Constan╚Ťa, Craiova ╚Öi Cluj. Formatul si con╚Ťinutul workshop-ului EMPRETEC au fost dezvoltate de Universitatea Harvard împreun─â cu Management Systems International ┼či McBeer & Co.

 

Informa╚Ťii suplimentare referitoare la desf─â╚Öurarea workshop-urilor sunt afi╚Öate la link-ul :

http://www.aippimm.ro/articol/programe/program-unctad-empretec-2017/workshop-uri-de-pregatire-antreprenoriala-empretec

 EMPRETEC este un program interna┼úional pentru dezvoltarea ┼či sprijinirea antreprenorilor, desf─â┼čurat sub egida Conferin┼úei Na┼úiunilor Unite pentru Comer┼ú ┼či Dezvoltare ( UNCTAD) - Geneva, fiind opera┼úional în 32 de ┼ú─âri din America Central─â, America Latin─â, Africa ┼či Orientul Mijlociu.

România este prima ┼úar─â din Europa în care se implementeaz─â acest Program, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer╚Ť ╚Öi Antreprenoriat implicându-se în calitate de partener al UNCTAD ┼či finan┼úator al programului.

 

Biroul de pres─â al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comer╚Ť ╚Öi Antreprenoriat

                                   Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design