Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
ANUNT PROGRAMUL START-UP NATION
ANUNT PROGRAMUL START-UP NATION

Sesiunea de inscriere aferenta programului Start-up Nation Romania se apropie de final, drept pentru care, rugam aplicantii sa definitiveze planurile de afaceri on-line si sa se asigure de trimiterea acestora in aplicatie, pina la ora 20.00 a zilei de marti, 12 februarie. 

Admiterea în Program se va face  în  ordinea descrescătoare a punctajului obţinut la evaluarea planurilor de afaceri on-line. La punctaje egale va prevala:

o          numărul de locuri de muncă ce urmează a fi create în cadrul programului; 

o          numărul de locuri de muncă ocupate de persoane din categoria persoane defavorizate/absolvenţi după anul 2012/şomeri;

o          punctajul obținut la criteriul ponderea valorii echipamentelor tehnologice din valoarea totală a proiectului (secțiunea D din criteriile de evaluare);

o          data şi ora înscrierii în program.

După această etapă, aplicația electronică va genera un număr de identificare pentru fiecare proiect în Registrul Unic Electronic, denumit număr RUE.

Planurile de afaceri care intră în verificare vor fi repartizate de către minister, în ordinea RUE și în mod egal pentru verificare, la cele 9 agenții.

Mulțumim pentru încrederea acordată programului Start-up Nation Romania și le urăm tuturor antreprenorilor aflați la început de drum mult succes!

 Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design