Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
RASPUNSURI LA INTREBARILE FRECVENTE LA TESTAREA APLICATIEI START-UP NATION
RASPUNSURI LA INTREBARILE FRECVENTE LA TESTAREA APLICATIEI START-UP NATION

Multumim tuturor persoanelor implicate in testarea aplicatiei de inscriere pentru mesajele transmise si pentru interesul manifestat fata de programul Start-up Nation.

Mai jos regasiti cateva raspunsuri la intrebarile frecvente transmise pe e-mail Directiei de Antreprenoriat si Programe pentru IMM.

1. La sectiunea de Date Generale, exista in partea de jos optiunea de scroll pentru a vizualiza si completa toate datele existente in pagina. (In cazul necompletarii numarului de telefon persoana desemnata existent in partea dreapta a ecranului, sectiunea va da erori la salvare!)

2. Aplicatia afiseaza erori la salvare daca sumele trecute in tabelul de cheltuieli depasesc maximele admise in procedura de implementare (maxim 8000 lei consultanta, maxim 60.000 soft, etc..)

3. Optiunea de download a planului completat dupa trimiterea formularelor va fi activa la deschiderea oficiala a inscrierii!

4. Nu folositi virgula in completarea sumelor ci intotdeauna punctul pentru zecimale!

5. Nu folositi diacritice, nu sunt vizibile operatorilor nostri!

6. Dupa ce alegeti optiunea de platitor sau cea de neplatitor TVA, pentru a completa sumele in tabelul de cheltuieli CLICK pe "Camp nou"

7. Pentru incarcarea unui numar mai mare de oferte de la furnizori incercati sa scanati mai multe oferte in acelasi fisier Pdf pentru a va incadra in 5 campuri!

O sa completam acest anunt pe masura ce vom identifica probleme comune cu care va confruntati!Vezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design