Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM
Programe Nationale cu finantare de la Bugetul de Stat Inscrie-te aici »START UP NATION Inscrie-te aici! »
Sesiuni informare START-UP NATION ROMANIA
Sesiuni informare START-UP NATION ROMANIA

În perspectiva lans─ârii Programului «Start-Up Nation Romania», Biroul RO HUB ┼či Coopera┼úie din cadrul  Direc┼úiei de Antreprenoriat ┼či Programe pentru IMM (Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer┼ú ┼či Antreprenoriat), organizeaz─â, în perioada urm─âtoare, o serie de sesiuni de informare pentru cei interesa┼úi, conform calendarului de mai jos:

31 mai 2017 - între orele 10:00 – 13:00

- 6 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00

- 8 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00

Echipa noastr─â va prezenta Programul «Start-Up Nation Romania» ce va fi implementat de c─âtre direc┼úia de specialitate a ministerului, împreun─â cu cele 8 oficii teritoriale pentru IMM-uri ┼či coopera┼úie, va oferi informa┼úii detaliate despre condi┼úiile de eligibilitate ┼či va îndruma poten┼úialii beneficiari cu privire la modalitatea de înscriere în acest program ┼či de accesare a fondurilor alocate pentru finan┼úarea firmelor eligibile.

IMPORTANT: Având în vedere capacitatea limitat─â a s─âlii, cei interesa┼úi trebuie s─â opteze pentru participarea doar la una dintre cele 3 sesiuni ┼či s─â trimit─â un e-mail de înscriere la romania_hub@imm.gov.ro cu datele de contact ┼či op┼úiunea de participare într-una dintre zilele men┼úionate. În func┼úie de num─ârul de înscri┼či, echipa Romania HUB va transmite un e-mail de confirmare a înscrierii pentru ziua solicitat─â sau un mesaj privind redistribuirea la urm─âtoarele sesiuni, în cazul în care, în urma înscrierilor, s-a atins capacitatea maxim─â a s─âlii. Adres─âm rug─âmintea de a fi respectat─â data sesiunii pentru care cei interesa┼úi au primit confirmarea de înscriere!

Nu se percep taxe de participare!

Tematica va fi aceea┼či la fiecare sesiune! Toate cele 3 sesiuni de informare vor avea loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comer┼ú ┼či Antreprenoriat din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, sala 112, sector 1, Bucure┼čti.

Recomand─âm consultarea, în prealabil, a procedurii de implementare a programului afi┼čat─â pe site-ul nostru (http://www.aippimm.ro/articol/programe/start-up-nation-2017/start-up-nation-2017/) pentru a putea participa interactiv la sesiunile noastre de informare.

Urm─âri┼úi-ne atât pe site-ul www.aippimm.ro, cât ┼či pe pagina de Facebook Romania HUB (www.facebook.com/romaniahub) pentru a afla cele mai recente informa┼úii referitoare la oportunit─â┼úile actuale ┼či viitoare de finan┼úare sau de sprijinire a întreprinz─âtorilor.

 

V─â a┼čtept─âm!

Echipa Romania HUBVezi alte articole din aceeas categorie ››
Developed by Medianet Design